نکته‌هایی برای اتاق نوزادان

 توصیه‌هایی برای اتاق کوچولوها


 توصیه‌هایی در زمینه ی اتاق کوچولوها:

 
زمانی کودکان تازه شروع به راه رفتن کرده اند، یعنی حدود 1 الی سه سال دارد و استارت به راه رفتن کرده، می بایست با اتاق نوزادی وی با ایراد روبرو خواهید شد. کودک شما در این زمان عاشق این است که پویایی بشخصه داشته باشد، قصد دارد بازی کند و رشد حرکتی او روز به روز بیشتر می‌شود.کودک در این سن علاقه دارد آزادانه حرکت کند و از دیدن استقلال خود لذت می‌برد. شما باید فضایی برای گسترش آزادی او فراهم کنید؛ جایی که بتوانند به راحتی در آن بدوند و جای امنی که بتوانند بالا و پایین رفتن را تمرین کنند. بنابراین باید اتاق را برای تمام این کارهای او آماده کنید، زیرا او در این شرایط ممکن است بارها از وسایل اتاقش آسیب ببیند. تمام این‌ها ثابت می‌کند بعد از این‌که فرزند شما به راه رفتن افتاد لازم است تغییراتی در چیدمان اتاقش بدهید. این توصیه‌ها به شما کمک می‌کند بهترین و امن‌ترین اتاق را برای فرزند نوپای‌تان فراهم کنید.

به تنهایی اش احترام بگذارید
اتاق را طوری دکور کنید که بتوانید بدون نگرانی کودک را برای چند دقیقه در آن تنها بگذارید. برای این کار باید تمام وسایل تیز و خطرناک را از او دور کنید و مطمئن باشید کودک نمی‌تواند در اتاق بلایی سر خودش بیاورد. به علاوه بالش و پتوهای سنگین که ممکن است باعث خفگی کودک شوند را نیز موقع بازی از دسترس او دور نگه‌دارید. کمی دوری از شما حتی اگر برای چند دقیقه باشد، به کودک اجازه می‌دهد خودش را کشف کند. در عین حال چند دقیقه یک بار به او سر بزنید تا از سلامتش مطمئن شوید.

خانه کوچولوی او
شما لازم است به اتاق کودک نوپای خود وسایل دیگری اضافه کنید. بچه‌ها در این سن عاشق وسایل واقعی مخصوص بزرگسالان هستند که به اندازه خودشان طراحی شده. یک میز و صندلی کوچک به اندازه کودک می‌تواند برای او بسیار جالب باشد. کودک در 2 یا 3 سالگی می‌تواند روی آن بنشیند و نقاشی کند.

بالا بلندی ممنوع
کودک شما ممکن است دوست داشته باشد از کمدش بالا برود. مراقب کمدهایی که کشوهای پایینی آن‌ها می‌توانند برای کودک شما به پله تبدیل شوند، باشید و به درهای آن‌ها قفل کشو بزنید، چون حتی اگر کودک شما از کمد بالا نرود، بازهم ممکن است دستش لای در کشوها بماند. صندلی‌های بلند و صندلی‌هایی که امنیت ندارند و ممکن است کودک شما با فشار کوچکی آن‌ها را روی خود بیندازد، از اتاق خارج کنید. به علاوه مراقب باشید که تمام وسایل مبلمان مثل کمدها و قفسه‌ها محکم به دیوار پیچ شده‌اند و احتمال افتادن آن‌ها روی کودک وجود ندارد.

اسباب بازی‌های مرتب
بچه‌ها در این سن مقدار زیادی اسباب‌بازی دارند. اسباب‌بازی‌هایی که خودتان برای آن‌ها خریده‌اید با اسباب‌بازی‌هایی که مدام هدیه می‌گیرند، قاطی می‌شود و اتاق فرزند شما را شلوغ می‌کنند. بنابراین اختصاص بخشی از اتاق برای این‌که اسباب‌بازی‌های فرزندتان را در آن بگذارید اجتناب‌ناپذیر است. اگر کودک شما تخت و پارک داشته می‌توانید آن را کنار بگذارید و اسباب‌بازی‌های فرزندتان را در آن بریزید. در غیر این صورت می‌توانید از چند سبد مخصوص اسباب‌بازی که در بازار وجود دارد استفاده کنید. توجه کنید که رنگ سبدها با رنگ اتاق هماهنگی داشته باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.